GrønnkålchipsJeg føler at grønnkålchips er sånn at enten så elsker man det, eller så hater man det. Jeg ELSKER det, og spiser opp en skål med dette på fem minutter. Det er så utrolig avhengighetsskapende, og også så lett å lage!

Ingredienser: 

◊ 1/2 pakke grønnkål ◊ 1-2 ss olivenolje  //  ◊ Havsalt 

 

Skyll bladene fra en halv pakke med grønnkål godt i kaldt vann. Riv av bladene i ca. like store deler fra stilken. Stilken er ikke noe god å spise, og blir fort seig, så denne er det bare å kaste. Det er viktig at bladene blir i ca. samme størrelse, hvis ikke vil du fort ende opp med noen brente og noen seige chips til slutt. Ha bladene over i en bolle og bland sammen med olivenolje og salt. Oljen skal dekke bladene, men det må ikke være for mye olje, for da vil ikke chipsen bli crispy. Vær forsiktig med saltet også, det er veldig fort gjort at grønnkålchipsen blir alt for salte, så ta heller mindre enn det du gjerne tenker. Den feilen har jeg gjort både en og to ganger. 

Stek chipsen i ovnen på 200 grader i ca. 7 minutter, avhengig av ovnen. De skal være crispy når du tar på dem, men ikke brente. Brent grønnkål smaker ikke noe godt.. 

Nyt ♥

2 kommentarer

Victoria Larsen

22.03.2017 kl.18:44

Kjempe godt det ser ut! :D

elisebr

23.03.2017 kl.15:05

Så spennende :)

Skriv en ny kommentar

Matlaging For Alle

Matlaging For Alle

22, Sandnes

Mat skal være enkelt, og her finner du enkle oppskrifter uten noen fancy ingredienser. Rett og slett en kokebok på nett, med retter der du ikke trenger mye kunnskap om matlaging for å lage.


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits